Форум » Кулинария » Борщ » Ответить

Борщ

Эрнестина: Як правильно готувати борщ? Я стільки різних рецептів перепробувала... все не можу чоловікові догодити.

Ответов - 5

Viva: Мій червоний борщ з квасолею https://olivkin.com/chervonij-borshh/ домашні вважають за витвір мистецтва, готую його за рецептом містера Олівкіна. Зайдіть на сайт, там детально все описано.

Fiona: Важливо: бульйон з яловичини на кісточці (мозкова кістка. У штатах її можна замінити бичачими хвостами, виходить ще краще) 3 зубочки часнику (дрібно ножем), 1 болгарський солодкий червоний перець, 1 стручок перцю пекучого цілком відварити. Багато перцю горошком. Буряк (наголос правильно на перший склад!!) згасити на 1 ст. ложці росл. олії з додаванням бульйону та половини чайної ложки оцту (щоб не загубився колір). ще багато рубаної зелені (петрушка, кінза, кріп, цибуля зелена)

Милка)): Для приготовления вкусного блюда нужны и хорошие качественные специи, от них будет зависеть вкус и аромат. Поэтому я стараюсь покупать только натуральные пряности и заказываю их в "Лавке специй" https://pepperandsalt.kz/perec-molotii/ . Люблю их перец и покупаю сразу несколько видов: белый, зеленый, черный и душистый, потом все перемалываю и добавляю в суп. Поверьте, аромат просто потрясающий!!


lilijadurova: Специй сейчас много, главное найти действительно качественные.

Panamera: Главное со специями не переборщить! :)



полная версия страницы